Description
In New York’s high-end restaurant scene one chef will do anything, and cook anything, to come out on top.Kash owes a lot of money.His restaurant, specialising in exotic meats and catering to New York’s elite, was doing well. Then business dried up, and now Boris the loan shark wants his investment back.But Kash has a plan. There’s a rumour of a dinner club, hosted in turns by billionaires.
Lots of ego, and lots of money. If Kash can get the gig, it would pay off Boris and then some.He will need to offer something new, something that five of the richest men on the planet will have never tasted before. Something entirely unprecedented …But Boris is done waiting.
He kidnaps Kash, takes him to a warehouse and cuts off his finger.And this gives Kash an idea.
Nel panorama dei ristoranti di lusso di New York, uno chef farebbe qualsiasi cosa, e cucinerebbe qualsiasi cosa, per arrivare al successo. Kash ha un sacco di soldi. Il suo ristorante, specializzato in carni esotiche e destinato all’élite newyorkese, andava bene. Poi gli affari iniziano ad andare a rotoli e ora Boris, l’usuraio, vuole indietro il suo investimento. Ma Kash ha un piano. Gira voce di un club di cene, organizzato a turno da miliardari.
Tanto ego, e un sacco di soldi. Se Kash riuscisse a ottenere l’incarico, Boris ne trarrebbe beneficio e anche di più. Dovrà offrire qualcosa di nuovo, qualcosa che cinque degli uomini più ricchi del pianeta non abbiano mai assaggiato prima. Qualcosa di completamente senza precedenti… Ma Boris è stanco di aspettare. Rapisce Kash, lo porta in un magazzino e gli taglia un dito. E questo dà a Kash un’idea.